Skip to main content

Lunula laser är den enda lasern som är FDA-godkänd för Nagelsvamp!
Du bokar din tid via telefon 076-824 29 29 eller Boka direkt.

Ca 10% av den vuxna befolkningen lider av nagelsvamp. Nagelsvamp är en förändring av nageln i form av tjocka, missfärgade och sköra naglar som kan lukta illa och kan i vissa fall besvära och ömma när man bär skor.

De behandlingsmetoder som finns på marknaden har en ungefär 30% verkningsgrad, Lunula laser har i kliniska studier hela 90%.

Lunula lågenergilaser ökar läkningsförmågan i naglar och vävnaden runt omkring och är konstruerad att bekämpa nagelsvamp. Kliniska studier påvisar även att den är effektiv på andra besvär som t.ex psoriasis naglar, skadade naglar, sårläkning, dålig cirkulation, neuropati hos diabetiker, psoriasisartrit, seninflammationer, hälsporre, artros, slö nagelutväxt, nagelavlossning.

Den röda laserstrålen ligger på våglängden 635 nm som gör att ATP produceras och omvandlas till kväveoxid. Kväveoxid vidgar blodkärlen som ger en ökning av blodtillförseln i fot och underbenet, vilket leder till ökat immunförsvar, bättre   läkning och uppbyggnad av ny vävnad.

Den violetta laserstrålen ligger på våglängden 405 nm och ökar produktionen av reaktiva syrearter (ROS) som omvandlas till väteperoxid som är antiseptiskt och bryter ner mikroorganismer och svamp.

Behandlingen är enkel, effektiv och smärtfri och ger ett bra resultat på sikt. Läs mer på lunula.se